Gratis prøvetime Yoga


Her kan du booke en gratis prøvetime i yoga til et af mine ugentlige hold i T-Yogas nye, fine lokaler på Kastrupvej 85 på Amager.

Jeg underviser i Hatha Yoga med inspiration fra andre bevægelsesformer som f.eks. Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Fysio Flow og Mindful Yoga. Min undervisning er tilrettelagt, så alle kan være med – uanset niveau og erfaring. På mine hold går der både nye og erfarne yogier – og der er plads til dem alle.

Læs mere om mine ugentlige yogahold her

Du behøver med andre ord ikke have kendskab til yoga i forvejen for at deltage på mine yogahold. Du skal heller ikke være særlig smidig, stærk eller i zen.

Jeg guider dig sikkert og grundigt ind i alle stillingerne og gør mit bedste for, at du kan vende din opmærksomhed indad og selv mærke, hvordan yogaen føles i netop din krop og dit sind.

Mine timer er bygget op, så der både er siddende, liggende og stående yogastillinger i en kombination af nogle rolige og mere kraftfulde sekvenser. Jeg bestræber mig på, at vi kommer hele kroppen igennem, så du går fra timen med mere velvære, kropsbevidsthed og ro i sindet.

Har du erfaring med yoga i forvejen kan du også sagtens være med og blive udfordret. Undervejs tilbyder jeg variationer, som kan udfordre mere eller mindre.

Indehaver af Thorn Yoga, Louise Thorn Clausen

Book din prøvetime her:
En prøvetime varer 90 min.

Bemærk: Der er pt. desværre ikke mulighed for at få en prøvetime på ugens faste hold. Vi er nødt til at opfylde kvadratmeter- og afstandskrav i forbindelse med Covid-19 og har derfor et maksimum på 9 deltagere. Alle tre hold er fuldt bookede ind til videre.

Du er til gengæld meget velkommen til drop in yoga i det fri eller til at tilmelde dig en af mine workshops, som du kan læse om her på hjemmesiden. Der kommer flere workshops til foråret 2021.

Pga. Covid-19 skal du for tiden så vidt muligt medbringe dit eget udstyr, hvis du har (yogamåtte, blok, tæppe). Hvis ikke du selv har yogaudstyr, er der i studiet udstyr, som vi kan spritte af.

Kom i behageligt tøj, du kan bevæge dig i. Vi dyrker yoga i bare tæer eller i yogastrømper. Sørg for, at du har fået nok væske og ikke at have spist et alt for stort måltid op til 2 timer før yoga.

Kom gerne 10 min. før, så jeg lige kan nå at hilse på dig og høre, om der er noget særligt, jeg skal tage hensyn til.

Adressen er: Kastrupvej 85, 2300 København S.