Gratis prøvetime Yoga


Her kan du booke en gratis prøvetime til et af mine ugentlige yogahold på Misa Yoga Skole på Amager.

Jeg underviser i Hatha Yoga med inspiration fra andre bevægelsesformer som f.eks. Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Fysio Flow og Mindful Yoga. Min undervisning er tilrettelagt, så alle kan være med – uanset niveau og erfaring. På mine hold går der både nye og erfarne yogier – og der er plads til dem alle.

Læs mere om mine ugentlige yogahold her

Du behøver med andre ord ikke have kendskab til yoga i forvejen for at deltage på mine yogahold. Du skal heller ikke være særlig smidig, stærk eller i zen. Jeg guider dig sikkert og grundigt ind i alle stillingerne og gør mit bedste for, at du kan vende din opmærksomhed indad og selv mærke, hvordan yogaen føles i netop din krop og dit sind.

Mine timer er bygget op, så der både er siddende, liggende og stående yogastillinger i en kombination af nogle rolige og mere kraftfulde sekvenser. Jeg bestræber mig på, at vi kommer hele kroppen igennem, så du går fra timen med mere velvære, kropsbevidsthed og ro i sindet.

Har du erfaring med yoga i forvejen kan du også sagtens være med og blive udfordret. Undervejs tilbyder jeg variationer, som kan udfordre mere eller mindre.


Book din prøvetime her:
En prøvetime varer 90 min. Du skal ikke medbringe noget, da alt hvad du skal bruge af udstyr findes i studiet. Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i. Vi dyrker yoga i bare tæer eller i yogastrømper. Sørg for, at du har fået nok væske og ikke at have spist et alt for stort måltid op til 2 timer før yoga.

Adressen er: Misa Yoga Skole, Strandlodsvej 6A, 3. sal. 2300 København S.