Thorn Yoga er ejet og drevet af Louise Thorn Clausen:

Yoga bevæger mig


– og jeg bevæger mig rundt i yoga hele tiden og har gjort det de sidste mange år.

Siden jeg selv begyndte at praktisere yoga tilbage i 2005, imens jeg stadig var kandidatstuderende på Antropologi på KU og egentlig var mere optaget af kropslig og social bevægelse i den brasilianske kampdans capoeira, har yogaen påvirket min krop og ikke mindst mit sind.

Efter et feltarbejde, en pilgrimsvandring og et speciale om kropslig bevægelse, spiritualitet og forandring. Efter fødslerne af mine to dejlige døtre, en værkende krop og søvnløse nætter i årevis. Efter en stress-sygemelding, nogle sjove og lærerige år som ansat i Folkeskolen, masser af bekymringer om karriere og et fremtidigt arbejdsliv, slog tanken med ét ned i 2013: Jeg besluttede mig for at tage en lang yogalæreruddannelse på to år (500 timer).

Thorn Yoga Amager

Den beslutning åbnede og forløste mig på så mange planer, at jeg ikke siden har set mig tilbage. Mit liv er forandret, jeg tænker på og beskæftiger mig med yoga døgnet rundt, og det har nu været min levevej, siden jeg blev eksamineret yogalærer i 2015 fra Misa Yoga Skole.

Jeg er Louise Thorn Clausen (1978), antropolog og yogalærer og mor til to dejlige piger. Bosat på Amager, underviser i yoga på Amager og i København.