Privat enetime yoga på Amager eller i København

For enkeltpersoner eller små grupper på max. 5-6 personer.

Privat enetime i yoga i dit eget hjem eller hos mig på Amager, hvor du er i centrum, og yogaen tilrettelagt med udgangspunkt i din krop og den yoga, din krop og dit sind har behov for lige nu.

Med en privat enetime i yoga investerer du i en kærlig og vigtig pause til dig selv. En pause med fuldt fokus på egenomsorg, tid til at mærke din krop og dit åndedræt, som det er lige nu. Jeg guider dig trygt ind i stillingerne, og undervejs har du mulighed for at spørge og blive rettet, så du kommer optimalt og sikkert ind og ud af yogaøvelserne. Desuden får du råd, tips og tricks og et par gode øvelser at arbejde videre med til lige netop din krop.

OBS: 10 % SOMMERRABAT

Sommerrabat på alle enetime-bestillinger i juli & august måned!

Hos Thorn Yoga fejrer vi genåbningen af samfundet og de lyse nætters tid med at give 10 % rabat på alle bestillinger af enetimer i juli & august måned 2021. Rabatten skal derfor trækkes fra nedenstående priser:

Priser for en-til-en yoga i 2021:

1 enkelt gang à 75 minutter (inkl. snak om dine behov og ønsker): kr. 995,-

Forløb:

2 gange à 75 minutter: kr. 1895,-

3 gange à 75 minutter: kr. 2695,-

5 gange à 75 minutter: kr. 3995,-

10 gange à 75 minutter: kr. 6995,-

Du kan læse mere om min yogaundervisning her: https://thornyoga.dk/

Eller læse om de yoga workshops, jeg afholder ca. 6 gange om året her: https://thornyoga.dk/yoga-workshop/

Mobilepay: 64 37 71

Privatundervisning med Louise Thorn har været intet mindre end fantastisk. Det har været en unik mulighed for fordybelse og fokus. Louise er professionel som underviser og enormt behagelig som person. Hun har hele vejen igennem været dygtig til at vurdere mine behov, mit tempo i øvelserne og ikke mindst mine grænser. Mit indblik i yogaens betydning for mit velbefindende lå på et minimum, da vi startede forløbet, men forløbet med Louise har åbnet mine øjne og givet mig nogle øvelser og rytmer, som er blevet en vigtig del af mit hverdagsliv.

– Nicoline Lind-Holm Kuhnt

Kontakt mig vedr. en enetime i yoga