I menuen ovenfor kan du læse om Yoga på Amager og mine yogahold.

Jeg underviser både ugentlige Hatha Yoga hold på Amager, Efterfødselsyoga på Amager og en række aftenskolehold på Amager og i København. Siden foråret 2020 er jeg desuden begyndt at undervise udendørs drop in yogahold i en lille fin have nær Eberts Villaby på Amager, når vejret er nogenlunde tørt.

Siden 2016 har jeg undervist op til 10 yogahold om ugen plus en-til-en private yogaforløb samt 4-6 yoga workshops om året – og har erfaring med både øvede og begyndere til yoga i alderen 15-85 år.

Yogahold

Jeg differentierer ofte og gerne min undervisning. Jeg sørger for individuel vejledning, når der er behov for det i forhold til mine deltageres forskellige fysiske udfordringer.

Jeg glæder mig dagligt over at se yogaens virkning på mine deltagere. Hvordan yogapraksis skaber overskud, rummelighed og balance både fysisk i kroppen, der styrkes og smidiggøres, men også i sindet. Yoga er et kraftfuldt redskab til at komme mere i balance i dig selv. Men mindst lige så vigtigt: komme i balance i forhold til din omverden og nære relationer. Yoga er en måde at håndtere livet på simpelthen.