Yogahold på Amager


Strandlodsvej 6 A, 3. sal, København S.

Yogahold på Amager ved Thorn Yoga i store lyse lokaler med udsigt til Kløvermarken.

Jeg underviser i Hatha Yoga med inspiration fra andre bevægelsesformer som f.eks. Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Fysio Flow og Mindful Yoga. Min undervisning er tilrettelagt, så alle kan være med – uanset niveau og erfaring. På mine hold går der både nye og erfarne yogier – og der er plads til dem alle. Læs mere om mine ugentlige Yoga Hold her


Tilmeld dig dit ugentlige yogahold i forårssæsonen 2020:

ALLE HOLD ER DESVÆRRE AFLYST/UDSKUDT PÅ UBESTEMT TID PGA. COVID-19!

Skal du gå til yoga i foråret 2020? Så skriv eller ring til mig:

E-mail: info@thornyoga.dk
Telefon: 61 67 01 78

MobilePay: 643771


Ugentlige faste hold
Tirsdage kl. 9.15-10.45 (Louise Thorn)

Onsdage kl. 18.00-19.30 (Lige uger: Mi-Ja Søndergaard/Ulige uger: Louise Thorn)

Torsdage kl. 19.30-21.00 (Louise Thorn)

18 ugers undervisning, 90 minutter pr. gang.  

Kom lige den dag i ugen, der passer dig bedst fra uge til uge – og kom gerne flere gange i én uge, hvis du bliver forhindret i at komme til yoga andre uger.

Pris
kr. 1795 for hele forløbet (1 x pr. uge)

kr. 2325 for ubegrænset yoga hele forløbet (kom op til 3 x pr. uge)

Kommer du til midt i en sæson, kan du stadig sagtens være med til reduceret pris for resten af forløbet. Kontakt mig for nærmere info.

MobilePay: 643771

Jeg udbyder desuden eksklusive yogahold i vinterferien, påskeferien samt et kortere forsommerforløb i maj/juni. Yoga i nogle af ugerne i sommerferien er også på vej. Kontakt mig for nærmere info.


Yogahold på Amager

Du behøver ikke have kendskab til yoga i forvejen for at deltage på mine yogahold. Du skal heller ikke være hverken særlig smidig, stærk eller i zen. Jeg guider dig sikkert og grundigt ind i alle stillingerne og gør mit bedste for, at du kan vende din opmærksomhed indad og selv mærke, hvordan yogaen føles i netop din krop og dit sind.

Har du erfaring med yoga i forvejen kan du også sagtens være med på mine yogahold og blive udfordret. Undervejs tilbyder jeg variationer, der kan udfordre mere eller mindre.

Mine timer er bygget op, så der både er siddende, liggende og stående yogastillinger i en kombination af rolige og mere kraftfulde sekvenser. Jeg bestræber mig på, at vi kommer hele kroppen igennem, så du går fra timen med mere velvære, kropsbevidsthed og ro i sindet.


Læs mere om min yoga her

Book en gratis prøvetime her