Yogahold på Amager


Kastrupvej 85, København S.

Yogahold på Amager ved Thorn Yoga i et nyt og lækkert yogastudie nær Amager Strand.

Jeg underviser i Hatha Yoga med inspiration fra andre typer yoga og bevægelsesformer som f.eks. Yin Yoga, Vinyasa Yoga, Fysio Flow og Mindful Yoga. Min undervisning er tilrettelagt, så alle kan være med – uanset niveau og erfaring. På mine hold går der både nye og erfarne yogier – og der er plads til dem alle. Læs mere om mine ugentlige Yoga Hold her


Tilmelding til faste hold i efteråret 2021 er ikke åben endnu! Skriv til info@thornyoga.dk hvis du vil skrives på venteliste til efteråret.
I maj & juni 2021 er der både indendørs og udendørs yoga på drop in-basis. Se forsiden for nærmere info og tider.

Tilmeld dig dit ugentlige yogahold i efteråret 2020 her:

Sæsonen varer 18 uger fra uge 33 til og med uge 51 (minus efterårsferie uge 42).

Skal du gå til yoga i efteråret 2020? Så skriv eller ring til mig:

E-mail: info@thornyoga.dk
Telefon: 61 67 01 78

MobilePay: 643771

Bankoverførsel: 0400-4021048688


Ugentlige faste hold
Tirsdage kl. 9.15-10.45 (Louise Thorn) – FULDT BOOKET.

Onsdage kl. 18.30-20.00 (Lige uger: Yvonne Rostholm. Ulige uger: Louise Thorn) – FULDT BOOKET.

Torsdage kl. 19.30-21.00 (Louise Thorn)
– FULDT BOOKET.
18 ugers undervisning, 90 minutter pr. gang.  

Begrænset antal pladser:

Pga. Covid-19 er der plads til maksimum 9 deltagere pr. hold. Man tilmelder sig et fast hold og kan i 2020 kun komme på de to andre hold efter aftale med mig fra uge til uge ind til videre.

Pris
kr. 1795 for hele forløbet (1 x pr. uge på fast hold)

Kommer du til midt i en sæson, og er der stadig plads, kan du sagtens være med til reduceret pris for resten af forløbet. Kontakt mig for nærmere info.

MobilePay: 643771

Jeg udbyder desuden eksklusive yogahold i efterårsferien, vinterferien, påskeferien samt et kortere forsommerforløb i maj/juni.


Yogahold på Amager

Du behøver ikke have kendskab til yoga i forvejen for at deltage på mine yogahold. Du skal heller ikke være hverken særlig smidig, stærk eller i zen. Jeg guider dig sikkert og grundigt ind i alle stillingerne og gør mit bedste for, at du kan vende din opmærksomhed indad og selv mærke, hvordan yogaen føles i netop din krop og dit sind.

Har du erfaring med yoga i forvejen kan du også sagtens være med på mine yogahold og blive udfordret. Undervejs tilbyder jeg variationer, der kan udfordre mere eller mindre.

Mine timer er bygget op, så der både er siddende, liggende og stående yogastillinger i en kombination af rolige og mere kraftfulde sekvenser. Jeg bestræber mig på, at vi kommer hele kroppen igennem, så du går fra timen med mere velvære, kropsbevidsthed og ro i sindet.


Læs mere om min yoga her

Book en gratis prøvetime her